Неправоспособен моторист от Вълкосел се потроши след ПТП

Две катастрофи с мотоциклети и двама младежи с изпотрошени крайници е равносметката от неразумното управление на кросови мотори, която направиха през вчерашния ден полицаите от РУ-Гоце Делчев.

Около 14:20 часа 20-годишен неправоспособен водач от сатовчанското село Вълкосел управлявал с несъобразена скорост мотоциклет „Априлия Пегасо”, в резултат на което изгубил контрол и паднал от превозното средство. При произшествието младежът е получил фрактура на левия си глезен.

Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в кръвта е отрицателна. По време на управлението на мотоциклета обаче водачът бил без защитна каска.

Вчера около 16:10 часа на второкласния път между гоцеделчевските села Баничан и Борово 29-годишен правоспособен водач от село Долен, община Сатовча, също изпаднал от мотоциклет „Кавазаки”, който управлявал с висока скорост. Вследствие на инцидента мъжът е получил фрактура на дясното рамо и е настанен в гоцеделчевската болница.

Пробата за алкохол е отрицателна, като водачът е ползвал каска.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене