Топ Преса ви среща с класираните на трето място в конкурса „Аз обичам“

Емилия и Владислав Нотеви са от Благоевград. Живеят в квартал Струмско. Днес Топ Преса се среща с Еми Нотева, която спечели два билета за представление по избор в ДТ “Проф. Енчо Халачев” Билетите са предоставени от директора на театъра Бранимир Митов.

Еми, разкажи ни как реши да вземеш участие в нашия конкурс?
– Случайно видях в сайта на Топ Преса за конкурса и веднага реших на си пробвам късмета, въпреки че не вярвах. За това бях скептично настроена. Всички знаем, че тези конкурси са нагласени и се правят с цел реклама на някакви продукти или просто рейтинг. После се замислих , че вие от Топ Преса нямате нужда от тези две неща. Конкурса вече беше стартирал от 15 часа и имаше вече доста качени снимки. Направо се сетих за тази снимка, нямаше време да избирам.

Как се почувства като вида, че снимката ти започва да натрупва лайкове?
– Може и да не ви се вярва, но стоях до един часа и с интерес следях класацията.

Снимката е от вашата сватба, кога беше тя?
– Сватбата ни беше на 19 август 2007г. Имаме две деца, момченце и момиченце. Михаил е на 7 години и през есента ще бъде първокласник, Ивайла е на две годинки и ходи на ясла.

Ще взимаш ли участие следващите наши конкурси?
– Ооо, да със сигурност. Тази награда ме накара да повярвам, че в Топ Преса не са нагласени нещата и това ми дава стимул за по нататъшно участие.
Искам да споделя, че това е първата ми награда, която печеля и бях много развълнувана. Благодаря на Топ Преса.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене