„Септември“(Симитли) победи „Беласица“(Петрич) с 4:1 в контрола

Наставникът на треторазредния отбор Ангел Славков, недоволен от неувереността на подопечните му

беласица (петрич)

До почивката паднаха 4 гола, реализирани в рамките на 18-мин., след като мачът на „Арена Крупник“ започна със студен душ за домакините, които бяха огорчени от Мартин Таушанов във 2-та мин. когато след самостоятелен пробив отбеляза за 0:1. Само 7 мин. след това защитата на „Беласица” сгреши фатално и Владимир Каптиев отблизо изравни. В 11-та Димитър Илиев повиши на 2:1, след като стреля силно, а топката се отклони от главата на Димитър Наков и се спря зад противниковия страж. В 18-ата минута Владимир Каптиев за пореден път показа, че ще бъде основна фигура за последния в

„Б” група, отбелязвайки втория си гол в мач, след като завърши резултатно добра контраатака и огорчи за трети път Благой Стоянов за 3:1.

владимир каптиев

„Всяка една проверка е полезна. Такава бе и тази. Доволен съм от играта ни в по-голямата част от двубоя, но все още има какво да поправяме и ще трябва максимално да използваме времето до подновяването на първенството максимално добре, за да ги изчистим. Може би и теренът беше доста тежък заради непрекъснатия дъжд, което не позволяваше на футболистите на двата отбора да покажат истинските си възможности, но в крайна сметка те се стараха много,” коментира старши треньорът на „Вептември“(Симитли) Тодор Киселичков.

Според колегата му Ангел Славков спарингът също е бил доста полезен и е започнал изключително добре за „Беласица“, но впоследствие на страха на футболистите му  са били допуснати грешки с фронтално обърнати топки, които бяха пресечени и превърнати в голове. Според него съперниците не са подбрани случайно, защото срещу срещу силни противникови отбори в контролните срещи може да се видят по-ясно проблемите си и да бъдат отстранени до първия официален мач за първенството.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене