„СЕПТЕМВРИ“(СИМИТЛИ) ИМА ВЪЗРАЖЕНИЯ ЗА МАЧА С „ЛИТЕКС“

От тима ще решават дали си заслужава да бъде подавана контестация, която на практика остава без уважение, а предвидените суми за разглеждането са едни от безсмислено похарчените

Възраженията на управата на последния в „Б“ група обаче не бяха спестени, след като се изгледа пълният запис от срещата с „Литекс“ тази събота. Оказа се, че спорните ситуации в мача са били изключително и в ущърб на симитличани като оказват своето влияние върху представянето на отбора и крайния изход в срещата.
„Съжаляваме за изпуснатата победа. Но днес имаме основание да имаме големи претенции към помощник съдиите в срещата. След като изгледахме пълния запис от мача, сме сигурни, че е отменен неправомерно първият гол, който нашият отбор реализира през първото полувреме. Както и бяхме спрени с две несъществуващи засади през втората част. За капак на всичко, абсолютно редовен гол в 88-мата минута бе отменен. За съжаление тези грешки постоянно са в наш минус и това е една от големите причини, които ни лишава от заслужени точки“- коментираха от спортно-техническото ръководство на „Септември“(Симитли).

Думите им обаче едва ли ще бъдат подплатени с конкретна жалба, след като до момента в БФС нито веднъж не са уважили претенциите на клубовете, но пък приемат над 200 лв, за да погледнат и да не свършат нищо.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене