Eто го любимецът на народа! Кметът на Симитли Ап. Апостолов стана „Кмет на 2015 година“

 

6(371)Кметът Апостол Апостолов бе удостоен със званието „Кмет на годината за 2015г.” и бе обявен за любимец на народа и зрителите на телевизия „Евроком”. На тържествена церемония вчера вечерта в град Банско кметът Апостолов бе избран за кмет на народа сред стотици кметове от цяла България.

Кметът, чието име е познато от всички, кметът, който няма приемен ден, защото винаги е сред хората, кметът, при когото всеки потърсил помощ не е получил отказ, кметът, за когото хората са на първо място и винаги ще работи за тях. Точно поради тези причини, Апостол Апостолов получи признанието „Кмет на годината за 2015г.” и любимец на народа.

Кметовете на Банско, Бургас, Хасково, Сатовча, Сапарева Баня, Белица и много други също бяха наградени на церемонията.

В новогодишна баница с късмети, която бе раздавана на всеки награден кмет, на Община Симитли се падна работата, работа за бъдещето на Община Симитли- за нейните жители.

Водосвет и музикална програма обогатиха приятното прекарване на всички дошли на церемонията. За 10 –ти път предаването „Кметовете на България” връчи своите отличия, кметът Апостолов за първи път получи тази награда и благодари за оказаната чест. „Радвам се, че съм избран именно за „Кмет на народа”, каза Апостолов, благодаря за признанието. В нашата община наистина се стараем да работим само и единствено за хората и се надявам да се доказваме с всички реализирани проекти и желанието ни община Симитли да стане едно от най- добрите кътчета за живот на планетата”, добави още Апостолов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене