Слуховете, че юношата на ОФК „Пирин“(Благоевград) Иван Иванов все пак ще заиграе в „Лудогорец“ се оказаха ялови

Бившият национал не влиза в плановете за селекцията на актуалния шампион на България, обявиха хора близки до отбора

Информацията плъзна отново само няколко дни, след като от Разград обявиха, че се отказват за момента от бившия национал, след като преди това бе сред обсъжданите имена за отбора, воден от Георги Дерменджиев.

Новата порция информация твърдеше, че независимо от първоначалните си намерения в Делиормана все пак са решили да го вземат и да му дадат възможност да влезе във фирма, за да подсили защитата на шампионите. Точно поради тази цел от Разград поискаха епикризата на национала, за да видят дали ще могат да го използват в по-голямата част от мачовете през пролетта. Впоследствие се оказа, че здравословното състояние на Иван Иванов не е никак цветущо и той няма как да бъде ползван в по-близка перспектива с оглед на битката им за битката на „Лудогорец“ титлата и евентуалното участие в Европа на есен. Точно поради тази причина юношата на ОФК „Пирин“(Благоевград) бе отхвърлен от селекцията им през тази зима.

Според достоверна информация решението е окончателно и не подлежи на допълнителна ревизия, както по-късно макар и за кратко излезе информация.

Ситуацията около сърцатия бранител в момента не е никак розова и на него ще му бъде нужна много работа, за да се върне в така познатата си форма. През последните две години Иван Иванов няма нито един официален мач. Наскоро, роденият в Златица футболист напусна Базел като свободен агент, след като се разбра с ръководството на клуба да разтрогне договора си по взаимно съгласие. Неговото намерение бе да премине в отбор от по-слабо първенство, където да може да си върне кондицията. 25-годишният защитник бе свързван и със завръщане в бившия си отбор „Партизан“(Белград), но за момента все още нещата са неясни. Така кариерата на един от смятаните за безспорни таланти от новото поколение е в застой като ние от ТОП ПРЕСА му пожелаваме скоро да излезе от тази ситуация! Това ще бъде добре за него, но и за нашия футбол, в който родните играчи с подобни качества стават все по-малко.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене