Банско взе първа победа под ръководството на Иван Атанасов

Отборът от зимния курорт надделя с 4:1 над „Септември“(София) без няколко основни играчи

Втородивизионният тим надделя, без да будят съмнение срещу драстично подмладения си съперник, който обаче бе първият, отбелязал гол в срещата. Младите надежди на Николай Митов обаче показаха зъби и първи откриха резултата, след като точен бе Петър Генчев. Малко преди края на първото полувреме „козлите“ възстановиха равенството след шут на Красимир Илиев и последвал рикошет, който подлъга стража на столичани и топката влетя зад голлинията му.

В отсъствието на почти половин отбор футболисти в лицето на Борислав Хазуров, Владислав Мирчев, Милен Лефтеров, Георги Фикийн и Илия Мунин, които страдат от различни болежки, треньорът Иван Атанасов игра в числено намалена резервна скамейка. Това обаче даде възможност на повече играчи да изкарат цял мач и за новите да убедят ръководството за евентуалното си оставане.

Футболистите на Иван Атанасов изковаха първата за годината си победа именно след почивката, а два от головете паднаха от дузпи. Първата от тях реализира непосредствено след почивката Атанас Чепилов. 3:1 направи Любомир Илиев, а крайното 4:1 направи новото попълнение Антонио Ласков, който бе точен за своите от втората дузпа, отсъдена в полза на Банско срещу тима на Ники Жадното.

От щаба на козлите обявиха, че са доволни от показаното, което обаче съвсем не е атестат за свършена работа и тепърва предстои още работа, за да бъде тимът в максимално добра форма за началото на новия полусезон.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене