Бившият футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) Мартин Газиев претърпя успешна операция

Футболистът бе опериран в столичната клиника „Света София“, след като премина всички изследвания

Халфът, който до зимата на тази година игра за „Пирин“(Гоце Делчев) претърпя лекарска намеса заради травмата, която получи по време на лагера на нови му тим „Царско село“, където започна на 11. януари. Малко след това обаче по време на едно от заниманията се наложи да бъде изнесен на носилка, когато след безобидна ситуация получи разкъсване на предни кръстни връзки. За капак се установи, че има и скъсан менискус, който също бе опериран.

За успешния изход от операцията информира от болницата самият футболист, който изрази надежда да се възстанови възможно най-бързо. „Всичко мина успешно и искам да благодаря на екипа на доктор Алпер Мурадов, които извършиха операцията. Благодаря и на всички приятели, които ме подкрепиха в този момент. Надявам се техните пожелания за по-скорошно завръщане на терена да се превърнат в действителност. Определено липсата на футболния терен ще бъде неприятна за мен, но в крайна сметка това е част от спорта,“ коментира на кратко Мартин Газиев.

Според лекарските прогнози, той ще може да заиграе отново футбол след 6 месеца, колкото трае пълното възстановяване след подобна тежка травма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене