ОФК Пирин (Благоевград) започва серията контроли в Турция с мач срещу румънци

На 29 януари „орлетата“ излизат срещу румънския Волунтари. Три от договорените приятелски мачове срещу съперници от бившия СССР

Това сочи програмата на благоевградския отбор, след като станаха ясни всяка една от планираните 6 проверки по време на престоя на тима в Алания. Втората е само два дни по-късно – на 31 януари срещу полския Подбекидзе. Наситената програма на ОФК Пирин ще продължи с приятелски двубой срещу сръбски тим, който през този период ще бъде на подготовка там и по програма се очаква да бъде на 3 февруари. 24 часа по-късно Наджи Шенсой и компания ще излязат срещу казахстанския Каспи (Актау). Пак срещу отбор от бивша съветска република ще се изправят „орлетата“, но този път от Грузия – Сабуратло (Тбилиси), а последният мач в Турция отново ще е с казахстански отбор – Окжетпес (Кокшетау).

За момента всички футболисти на ОФК Пирин са здрави и тренират преди първата проверка. Единственият, който е на специален режим е Маркиньос заради болки в коляното и няма да бъде учудващо ако пропусне първата проверка на отбора си в южната ни съседка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене