„Септември“(Симитли) загуби важни точки у дома и остана последен, без да съумее да скъси дистанцията с опонентите

Опашкарят може да съжалява за изпуснатото домакинство, след като не успя да покаже играта, която у донесе първия успех като гост миналата седмица срещу „Локомотив“(Мездра) с 1:3

Домакините показаха по стойностно първо полувреме, което започна с голова възможност в 5-та мин. Когато Цветан Филипов от близо стреля над гредата. В 9-ата минута нападателят на домакините Франк Коре от 10-ина метра отправи силен удар с глава, но вратарят на „Нефтохимик“ Петър Денчев ловко спаси вратата си от гол. Най-чистото голово положение за „септември“ пропиля Гущеров в 28-ата мин., когато получи отлична висока топка отдясно, но стреля извън очертанията на вратата.

Втората част противно на очакванията, бе по-скучна от първата. Домакините нямаха точност в отиграванията и най-вече в последния пас преди гола. Бургазлии атакуваха по-рядко, но по-опасно. Цветан Филипов в 53-ата минута отправи плътен удар в дясната греда на вратата на „Септември“, а резервата Иван Цачев в последните секунди на редовното време тресна от непосредствена близост греда. Така играчите на домакините не успяха да вземат 3-те точки от бившия отбор на своя треньор Тодор Киселичков, а нулевото равенство бе най-реалният израз на показаното от двата отбора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене