Преглед на местния печат

„Вяра“
Грохнал влак с над 1000 т товар изхвърча от релсите на гарата в Дупница, летя без спирачки като във филм на ужасите
Товарен влак дерайлира край Дупница заради замръзнали спирачки и сътвори апокалиптична картина – обърнати вагони, изкъртени релси, по чудо жертви няма. 9 вагона с цимент са се обърнали край железния път. Инцидентът става 5 минути след полунощ. Влакът пътува в посока Дупница. Малко преди гарата при навлизане в 4-ти коловоз вагоните на влака със замръзнали спирачки се обръщат.

Добрата новина! Подслоняват самотната майка на 3 деца Мая Манова и близначките й с церебрална парализа в общинско жилище в Кюстендил
Самотна майка с три деца, две от които близначки в тежко здравословно състояние, най-накрая намери подслона. Семейството се нанася в общинско жилище в Кюстендил. Мая Манова обитаваше досега къща в село Раждавица, а близначките й Ванеса и Цветилена (12 г.) са със 100% степен на увреждане с чужда помощ с диагноза „детска церебрална парализа“.

Чудо! Гастарбайтерът Росен Башев от Кочан се размина със смъртта в излетял от пътя голф, виновната шофьорка припадна
Гастарбайтерът Росен Башев оцеля по чудо в тежка катастрофа между два автомобила на международния път за южната ни съседка Гърция на бензиностанцията в хаджидимовското село Копривлен. 52-годишният Росен от сатовчанското село Кочан се отърва от зверския инцидент само със счупена капачка на коляното.

Дават ваучерите за храна на 2400 миньори в Бобов дол
Ваучерите за храна за септември и октомври, чието изплащане се забави, ще получат днес работещите в мините в Бобов дол, съобщиха от „Въгледобив Бобов дол”. Миньорите в рудник „Бабино” не са взели полагащите им се средства за септември и октомври, а останалите – само за октомври.

55-год. Ангел Качорев издъхна внезапно в Якоруда, хората настръхнаха: Ракията убиец може би взе поредна жертва
55-годишен мъж от Якоруда починал внезапно, след като му прилошало, докато извършвал тежка физическа работа. Смъртта на Ангел Качорев събуди страховете на хората, които не изключват варианта той да е поредната жертва на ракията убиец.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене