Костадин Хазуров се разписа в първата за годината контрола на ЦСКА

Неврокопчанинът бе един от най-активните на терена за своя тим срещу украинския Олександрия

Костадин Хазуров показа, че се чувства добре в армейския клуб и демонстрира, че празничната ваканция не се е отразила на неговата форма, след като бе сред основните действащи лица в спаринга със седмия в първенството на Украйна. Той отбеляза едно от четирите попадения в головия екшън, който двата тима сътвориха в турския курорт Турция, където отборът от Борисовата градина е на подготовка. Той завърши при крайното 4:2 за българите, а гоцеделчевският стрелец отбеляза втория гол за родния гранд в 25-та мин., когато се възползва от разбъркване в наказателното поле на съперника. Преди него резултатът бе открит в 10-та мин. когато Станислав Маламов напредна и центрира отдясно към Момчил Цветанов, който след удар от волле с левия крак намери долния ляв ъгъл на украинската врата. Момчил цветанов се разписа още веднъж в 28-та мин, а още едно попадение на сметката на ЦСКА отбеляза Преслав Йорданов в самия край на срещата. За украинците пък по веднъж точен мерник показаха Дмитри Леонов и Евгени Банада.

Любопитен факт е, че преди няколко години друг неврокопчанин бе замесен във връзката Олександрия. Става дума за Димитър Макриев, който игра половин сезон при тях, но тогава отборът отпадна от местната елитна дивизия.

Мачът срещу съперника от бившата съветска република бе доказателство за пореден път относно верността на Костадин Хазуров към ЦСКА и опровержение на слуховете, че ще напускат. Те се появиха в края на миналата година с посока Израел или Казахстан, но така и не се случиха..

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене