Секссимволът Даниел Златков май ще става тв водещ?

Мокрият сън на почти половината от нежната част от населението на България ще се пробва на ново поприще

Интересен начин да запълни времето без сериозни физически натоварвания избра роденият в Марикостиново Даниел Златков, сочи клюката. Известният още и като роден двойник на мегазвездата Роналдо в момента се лекува от контузия, но веднага бе обявен за водещ на спортно предаване, чийто дебют се очаква да бъде съвсем наскоро. Това се случи, след като бранителят любимец на феновете на Ботев (Пловдив) и Пирин (Гоце Делчев) лъсна в интернет с безупречна визия и слушалка в ухото пред катедра в телевизионно студио. Все още не се знае коя телевизия е успяла да го привлече за водещ, но най-вече между фенките започнаха залагания в социалните мрежи в кой канал ще грейне българският двойник на футболната мегазвезда Роналдо.

даниел златков

За момента обаче нито самият бранител, нито някой близо до него взема отношение по въпроса и това засилва още повече интригата около него. Това провокира и слухове за баснословни хонорари от четири цифри в българска валута за едно предаване, а общата заработка за месец опира хонорара на някои от родните топ попфолкзвезди. В клип на една от тях – Азис, Даниел Златков се появи и бе достатъчно ясно, че камерата го обича. Тогава обаче самият той бе категоричен: „Снимах се безплатно в клипа, пари си имам достатъчно!“ Дали и сега няма да бъде заради тръпката?

Не по малко сигурно за него е и че се лекува заради проблеми с кръста, които го извадиха от сметките на старши треньора на пловдивските „канарчета“ Николай Костов.

Ние от ТОП ПРЕСА ще следим слуховете около Даниел Златков и дали последният от тях ще се окаже истина! Стискаме палци на футболиста да се възстанови по-бързо от травмата си и му пожелаваме успех във всяко негово начинание!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене