Как и с какво да носите дамски туники

Как да носите туника Boho
като рокля
с поли или панталони
комбиниране на стилове
Доста лесно е да носите нещо толкова неясно като бохо туника през този сезон. Носете тази красота като рокля или в комбинация с широки панталони или поли. От обувките е по -добре да изберете нещо подчертано леко, например сандали с много презрамки, еспадрили или сандали с ютени подметки.
Също така не забравяйте, че дрехите в бохемски стил изискват закачливи бижута: носете дълги обеци с висулка с туника, големи гривни (или много тънки), ленти за глава, колани с пискюли, чанти с ресни, необичайни слънчеви очила.

Как да носите мрежеста туника
сам по себе си, като самодостатъчна дреха
като рокля
като блуза с панталон
Въпреки че ажурната туника е доста самодостатъчна, сега повечето стилисти предлагат да се носи с панталон или клин. Страхотен тоалет през деня ще се окаже, ако облечете туника, широки бели панталони и сандали на плитка. Можете да завършите визията със сламена шапка и големи гривни. Ако харесвате етнически стил, изберете ажурна туника дашики с бродерия и я носете върху подходяща летяща пола.
За вечерно излизане са подходящи полупрозрачни туники с изящни флорални шарки. Те могат да се носят с тесни, скроени панталони и изискани сандали, като Оскар де ла Рента. Ако предпочитате нещо по-оригинално носете ажурна туника с кожени панталони и ботуши с връзки. Резултатът е грандиозен контраст между романтичен стил и глем рок.

Как да носите рокля туника
с яке
с бомбър
с жилетка
Туниките тип рокли изглеждат страхотно с модерни модели якета, които никога не излизат от мода: кожено яке за мотоциклети, обикновено сако от деним и яке бомбър, както и с обемно яке или тренчкот. Много модели са подходящи за обувки – обувки, кецове и дори високи боти до глезена. Всичко зависи само от вашите лични предпочитания и удобство.

Как да носите риза туника
с панталони
с пола
с обемисти чанти
Носете обикновена бяла риза туника с бели панталони или пола за прекрасно ежедневно облекло, идеално както за свободното време, така и за градските разходки. Можете да го замените със същия цвят, само от деним и ще се окаже още по-интересно. Не забравяйте да вземете с вас просторна чанта, за да имате всичко необходимо с вас. Моден лайфхак: направете косата си „мокра“ за този външен вид – тя ще изглежда много свежа и стилна.

Как да носите тениска туника
с други неща от същия цвят, но в различни нюанси
с бяла или черна тениска като бяла рокля
Не забравяйте, че писахме, че тениската на туниката изглежда доста проста. Така че, за да промените това, можете да играете с нюанси и да създадете стилно облекло в различни цветове в същия мащаб. Вземете например лилаво: облечете дълга светло лилава рокля, отгоре с тениска с туника и завършете визията с яке в лилав цвят. Е, красота, добре!

Как да носите туника с дължина до пода
като рокля
с големи бижута и шапки
Не без вечерни туники до пода, които ще бъдат отличен избор, например за среща с приятели или коктейл на отворената веранда. Изберете от коприна или шифон и добавете към тях големи бижута, шапки и чанти. Не е нужно да се притеснявате твърде много с обувките, те все още няма да бъдат много видими.

Как да носите дълга туника
в цялостен вид
с каквото и да било
Дълга туника от деним няма да остави никого безразличен, защото това е абсолютно универсален модел – той подхожда на всички и също се комбинира с всичко. Водени от тенденцията за тотална визия, можете да носите дънкова туника с дънки или дънкова пола. Между другото, кожените аксесоари и големите слънчеви очила изглеждат страхотно с такъв комплект.

Как да носите туника с ръкав
с ленена пола
с обувки с широки токчета или платформа
Туника риза с ръкави ще ви помогне да създадете стилни дневни и дори офис комплекти. Можете да го носите с почти всичко, но обърнете внимание колко хармонично изглежда с ленена пола и сабо с дебели токчета.

За вечерта се запасете с полупрозрачна лъскава туника с обемни ръкави. Може да бъде изработена от метален плат или бродирана с пайети – по ваш избор. Допълнете комплекта с необичайни обувки и смел грим и вашето изображение ще стане наистина незабравимо.

Как да носите бяла туника
с високи обувки
с шапки
с якета
с панталони като костюм
Разбира се, дизайнерите не пестят от необичайни стилистични експерименти. Например, на изложението Hermes, веднъж видяхме бяла дънкова туника (може би първата в историята на модния подиум)! Стилистите на марката решиха да добавят същите панталони, плоски сандали и просторна чанта към нея. Това изображение много точно отразява тенденциите на сезона, защото не само е направено в бяло, но и развива темата „костюм“, която стана изключително актуална напоследък.

Как да носите черна туника
като независим елемент от гардероба
в слоести лъкове с поли или тениски
Например, черна туника с доста лаконичен силует може да има оригинални цепки (една от най-горещите тенденции!), Акцентни шевове, нестандартно деколте или асиметричен подгъв. Той ще бъде перфектен самостоятелно или в комбинация с леки панталони.

Какво да облека с жълта туника
с мокасини
с дрехи в животински щампи
с етнически облекла
Добавете сафари вид към женската туника в слънчеви тонове, като добавите мокасини от змийска кожа, кожени гривни и чанта през рамо. Не по -малко актуални изглеждат стилни решения с нотка на етнос, в които жълта туника се комбинира с големи „африкански“ бижута и сандали от естествени нюанси.

Как да носите червена туника
с пола или панталон като костюм
с ярки обувки и аксесоари
Червените туники за жени изглеждат стилно, когато са съчетани с пола или панталон, за да съответстват (не забравяйте, че комплектите костюми са на мода). Рубинена полупрозрачна туника ще ви послужи добре, когато имате нужда от вечерна визия. Може да се носи с тесни панталони, ярко оцветени обувки и да добавя аксесоари.

Как и с какво да носите туника от памук
с тениски в ленен стил
с широки шорти
с дънкови шорти
Можете също така да пъхнете предната част на памучната си туника в дънкови шорти. Изберете маратонки, сандали и сабо от обувки – те най -добре ще подчертаят естествената текстура на тъканта.

Как и с какво да носите плетена туника
с дрехи, изработени от материи, които са контрастни по текстура и цвят
с памучни панталони
с мулета
с необичайни шапки
Най -модерният вид плетена туника, който видяхме, включва пола или панталон от същия комплект или от материал, който е най -различен от трикотаж. Шоуто на Missoni включваше красива плетена туника и памучни панталони с щампа, докато тюрбан и луксозни жакардови мулета се превърнаха в череша отгоре. Не се страхувайте да експериментирате!

Как и с какво да носите бяла ленена туника
с поли
с памучни бели тениски
с широки панталони
Класическа ленена бяла туника изглежда страхотно с леки къси панталони, изработени от същата тъкан и отворени обувки. Ако трябва да създадете официален и равномерен офис лък, ленената туника може да се комбинира с пола, строги елегантни панталони и помпи.

За да комбинирате успешно туники за дами с извити форми, важно е, първо, туниката да е съобразена по размер и да не добавя тегло визуално. И второ, за него трябва да бъде избран елемент от облеклото, който да очертае силуета, подчертавайки неговото достойнство.

Панталони, пола с колан или стилен тренчкот ще ви помогнат да победите туника на пълна дама. Освен това дължината на най -късия продукт трябва да бъде точно под коляното, така че прасците да не се затварят и стройността на краката да се подчертае.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене