Димитър Макриев продължава да бележи

Роденият в Гоце Делчев нападател вече има на головата си сметка тази година 11 попадения

Това се случи, след като неврокопчанинът даде основен принос да бъде предотвратена загуба срещу един от аутсайдерите в местната първа лига Пафос. Любопитното бе, че и двата гола за своя отбор българинът отбеляза от дузпи, показвайки безпогрешни изпълнения.

Във фаталната 47-а мин. тимът на гоцеделчевското острие бе попарен след гол на Айви. Тогава бившият ни национал взе нещата в свои ръце и след още 20 мин. възстанови равенството на терена, след като бе точен от 11-те метра, след като в наказателното поле на противника бе фаулиран съотборникът му Томас Йоану. Димитър Макриев бе безпощаден във втората минута на даденото продължение на срещата отново от дузпа. Той и съиграчите му обаче получиха втора доза студен душ, след като секунди преди края на 6-минутното добавено време на срещата Жоел Дамау на свой ред изравни и донесе скъпоценна точка за Пафос.

След ремито тимът на Неа Саламина заема 6-о място във временното класиране с 28 т., докато съперникът му си остава сред евентуалните кандидати за изпадане. Ако запази настоящата си позиция, неврокопчанинът и съекипниците му ще получат правото да играят в плейофите за разпределение на местата в евротурнирите, за където най-сигурен кандидат в момента е лидерът АЕК (Лимасол)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене