Вихрен (Сандански) направи трансферен удар

Опитният Валери Георгиев каза „да“ на клуба от курортния град

Това стана преди броени часове, след като опитният футболист даде съгласието си да подсили тима и се включи в тренировките на новите си съотборници. За него това ще бъде ново начало след като преди години отново риташе за Вихрен, но в А група. На него се възлагат надежди да бъде в услуга на санданчани с опита, който натрупа в професионалния футбол също като играч на ОФК Пирин (Благоевград), Локомотив (Пловдив).

Това, че ще облече екипа на Вихрен е добра новина за старшията Стойко Найденов, който определено имаше върху какво да мисли, след като в защита тимът му се оголи заради тежката травма на централния защитник Благой Атанасов и последвалата операция,. Възстановяването на бранителя ще трае повече то месец, което го извади от цялата зимна подготовка и дори има опасност да не започне първенството.

За него това ще бъде завръщане в югозападната В група, където риташе за Пирин (Гоце Делчев) преди повече от 10 г. по времето на бившия президент на клуба Никола Узунов. Той бе част от селекцията, с която неврокопчани се завърнаха в професионалния футбол, което не остана незабелязано и той пое към А група

За момента на 31-годишния Валери Георгиев предстои да навакса и влезе скоростно във форма, след като в последната 1 г. бе в Америка.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене