Пирин (Гоце Делчев) започна подготовка

Трима нови се включиха в заниманието на отбора, старши треньорът Димитър Крушовски чака още

20-ина футболисти дойдоха на първата тренировка на Пирин (Гоце Делчев), които излязоха заедно с треньора Димитър Крушовски и помощникът му Николай Стойков пред погледа на неколцина фенове. Преди да се появят на замръзналия, но чист от снега терен играчи и служители в куба участваха в традиционния водосвет за здраве и късмет, този път отслужен в административната сграда на стадиона заради мразовитите температури навън.

пирин гоце делчев 4

Заедно с останалите играчи най-голямата изненада бе появата на юношата на клуба Ангел Юсев, който една година преди това играеше в Ботев (Враца), но през есента напусна заедно с още свои съотборници там. За старта на подготовката се появиха и още двама негови колеги. Първият бе благоегврадчанинът Йордан Гошев, който е син на бившият футболист на известния в Югозапада Стефан Гошев. Другият пък бе миналият игралият за Локомотив (София) и Славия Теодор ганчев, чиито качества ще бъдат преценявани от треньорския екип. По думите на Димитър Крушовски, броят на новите ще нарасне в следващите дни, когато очаква пристигането им. Той загатна, че някои от тях може да се окажат и футболисти, минали през тима на неврокопчани през годините, но не уточни кои са те и предпочете имената им да станат ясни, когато окончателно се появят на стадиона в Гоце Делчев. Очаква се повече яснота около тях да има до първата среща за зимната подготовка на 27 януари срещу Вихрен (Сандански), добави младият специалист.

пирин гоце делчев 5

От заниманието отсъстваше Даниел Гогов, чиято липса бе обяснена с лични причини. Липсваше и Радослав Моллов, на когото служебни ангажименти попречиха да бъде на тренировката. Нямаше ги подписалият с Пирин (Благоевград) нападател Смаил Креболиев и преминалият в Септември (Симитли) Стойко Иванов. Там може да започне и другият титуляр от есента Борислав Сандев, за когото има вероятност, макар и малка, ако не се договори с водения от Тодор Киселичков отбор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене