От името на фенклуба на „Пирин“(Гоце Делчев), председателят му Георги Ловков: Отборът направи първа крачка нека го подкрепим и при втората у дома

Ето какво каза първият сред привържениците на неврокопчани, който в познатия си стил не бе многословен, но пък достатъчно точен:

георги ловков

Председателят на фенклуба на „Пирин“(Гоце Делчев)Георги Ловков призова запалянковците да подкепят любимие отбор при първото им домакинство за сезона срещу „свобода“(Пещера)

„Точно това, което искахме всички ние срещу „Хебър“, момчетата го постигнаха. Показаха какво е да си футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) и да имаш духа на този отбор. Пропътувахме тези километри, защото знаем, че момчетата имат нужда от нас и нашата подкрепа. Вярваме в тях и им благодарим за радостта, с която ни дариха. Днес ни предстои един нелек мач срещу „Свобода“(Пещера). Някои прибързано отписват гостите, но колко отбори бяха отписани, а се случи така, че те опровергаха всички скептици. Затова никой не си прави прибързани заключения и не бърза да се радва предварително, ние предпочитаме да се радваме заедно с отбора след мача. Тази неделя (21.08. 2016) „Пирин“ се нуждае от нашата подкрепа при предстоящата втора крачка, която трябва да направи на Градския стадион. Нашият любим отбор и той се нуждае от нашата подкрепа не по-малко от друг път. Нека му я дадем. Нека бъдем всички заедно там на трибуните и да подкрепяме „Пирин““.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене