В Гърция: Бербатов се усмихва, ПАОК бие

Емоцията в основата на добрата му игра, подчертават медиите

Победата на ПАОК над „Калони” с 3:0 за Купата на Гърция намира място във всички местни медии. Не резултатът и класирането за 1/4-финал обаче са обект на анализ за играта на Димитър Бербатов.

След като преди време се заговори за конфликт между него и треньора Игор Тудор, българинът на няколко пъти показа недоволство. Сега гръцките медии пишат за него, че отново е познатият Димитър с усмивка на лицето, който прави каквото поиска с топката. Подчертава се това, че емоцията от играта и психологическото състояние са водещи в представянето на българина.

Нападателят се разписа след 80-дневна пауза, а попадението може би ще послужи като аргумент на Тудор да изпълни заръките на ръководството „Използвай Бербатов по-често и вземи всичко от него на терена!”

Наставникът на ПАОК обяви след 3:0 над „Калони” снощи, че е щастлив от попадението на Бербатов, което дава надежди за бъдещата им работа.

Димитър Бербатов вкара за победата с 3:0 на ПАОК над „Калони”, с която тимът му достигна 1/4-финалите на турнира за Купата на Гърция. Солунският гранд бе загубил първия мач с 1:2, но постигна обрат на свой терен, а Димитър Бербатов оформи крайния резултат след удар с глава при центриране от корнер в 81-вата минута, прекъсвайки 80-дневна суша (за последно вкара на 25 октомври за победата с 3:1 над „Панатинайкос”).

Освен българина се разписаха Стефанос Атанасиасидис – Клаус в 58-ата минута и Робърт Мак в 65-ата.

Бербатов се появи в игра в 60-ата минута на мястото на Жайро, по подобие на първата среща в Калони, но тогава замени Атанасиадис.

 

viaranews.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене