Ексклузивно!!! Още двама бивши футболисти на Пирин (Гоце Делчев) с трансфер в Гърция

След Марио Близнаков, неврокопчанинът Виктор Шишков и Руслан Иванов също се уредиха в южната ни съседка

За това се похвалиха двамата веднага, след като подписаха с треторазредния „Епископи“. Отборът, базиран в известния със запазената си венецианска архитектура град Ретимно бе също потвърдено от клуба и други българи живеещи в района. Там пък разчитат не само на ексиграчите на гоцеделчевския Пирин, но и на евентуална агитка от нашенци да подкрепя тима в борбата му за оцеляване в групата, където в момента тимът се намира на последните места.

В представянето на дуета в клубния сайт се споменава, че имат сериозен професионален стаж, трупан и в отбори от А група. За Виктор Шишков се споменава, че е играл освен в родния ни елит с Берое (Стара Загора)и в първото ниво на футбола в Армения, бележил важни голове за отборите, в които е играл. Той отива в новия си клуб, след като за последно се подвизаваше в Пирин (Разлог), откъдето напусна след края на есенния дял на шампионата. За него това е втори успешен опит да се уреди с отбор в южната ни съседка, след като само преди няколко дни пропадна възможността да заиграе в друг отбор от тамошната В група – Серес, който обаче обяви фалит и офанзивният играч трябваше да си тръгне.

Руслан Иванов пък е представен като опитен ветеран, който да бъде полезен за неубедителната средна линия на „Епископи“. Той също се раздели през зимата с вече бившите си работодатели в Банско, където игра няколко години.

Нападателят и халфът пък са се подписали под договори до края на сезона, а при оцеляване на отбора и в зависимост от представянето им ще им бъде предложен нов поне за още една година, сочат източници от Гърция. Двамата ще играят отново заедно, след като веднъж се засекоха в Пирин (Гоце Делчев), а миналата година се подвизаваха в Банско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене