Ексклузивно!!! Трансферът на Мартин Райнов в ОФК Пирин (Благоевград) се разсъхна

Полузащитникът се изметна в последния момент и отказа да облече зеления екип

Отборът на ОФК Пирин (Благоевград) удари на камък с привличането на бившия младежки национал, който в последния момент реши да не предприема тази авантюра. Както е известно в информационното пространство, юношата на „Берое“(Стара Загора) бе анонсиран като най-сериозното зимно ново попълнение, което да подсили орлетата. От ръководството на клуба не пожелаха да коментират по-детайлно причините за неочаквания обрат, просто обявиха, че трансфер няма да има.

Иначе очакваше заралията да се присъедини към тима днес в Брестник, където благоевградчани вече се оттеглиха на лагер преди заминаването си за Турция, където ще протече същинската подготовка.

Близки до трансферната кухня в БГ футбола обаче твърдят, че в последния момент е получил други две оферти, което го накарало да се изметне от дадената дума. Пак според същите източници една от тях била от втория тим от Стара Загора – Верея, който стяга сериозна селекция за следващия полусезон, след като се представи под очакванията през есента. От там атакували Мартин Райнов доста по-добра лична оферта играча, който нямал нищо против да остане в добре познатата обстановка под Аязмото, макар и в Б група. Другата визирана опция за него пък е чуждестранен клуб, но не се споменава конкретната дестинация, което навява на мисълта, че по-скоро предложението е за разкош.

За последно Райнов играеше за Локомотив Горна Оряховица. Той бе твърд титуляр в състава на Сашо Ангелов. Преди това има зад гърба си кариера Берое, Етър, Сливен, Банско и Хасково.

След пропадането на евентуалното преминаване на бившия младежки национал в ОФК Пирин (Благоевград) сега пред ръководството остава задачата да намерят нови и приемливи алтернативи за треньора Наджи Шенсой, който има за задача да спаси елитния статут на клуба и догодина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене