ОФК Пирин (Благоевград) взе бивш футболист на Банско и младежкия национален отбор

Бившият младежки национал Мартин Райнов пристига в Благоевград

Новината излезе днес сутринта, след като се разбра, че възпитаникът на ДЮШ на Берое (Стара Загора) се е съгласил да се присъедини към тима от областния град. В близките часове халфът ще проведе и първата си тренировка с „орлетата“, които от утре – 14.01, са на първия си лагер от зимната подготовка в Брестник и именно там новият играч ще се присъедини към бъдещите си съотборници.

Самият той може да се окаже едно от най-силните попълнения и откровено попадение на старшията Наджи Шенсой, който търсеше футболист със силен ляв крак и повече свежест в градивен план. Именно такъв е Мартин Райнов, който преди почти 3 години игра в Банско, където бе основна градивна единица в селекцията още с появата си и направи изключително впечатления. Това обаче не впечатли старши треньора на Берое (Стара Загора) Петър Хубчев, който се говори, че не таи особени чувства към играча. Именно това отведе полузащитника в А група, където риташе за злополучно приключилия поредната си авантюра в елита Хасково. За последно заралията се подвизаваше в Локомотив (Горна Оряховица) като е ритал и за Любимец.

За момента със статут на сигурно в ОФК Пирин (Благоевград) се смятат Смаил Креболиев и Дани Младенов, а на проби са Даниел Пехливанов и Манол Чапов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене