Местния печат

„Вяра“

Крадци тероризират търговците на пазара в Дупница, Вергиния Стоилкова: Свиха ми 1000 лв., искаме камери

Търговци на зеленчуковия пазар в Дупница вдигнаха ръце от крадци. Посегателствата са почти ежедневни и засега няма сила, която да ги спре. Крадат се брезентови постелки, пластмасови касетки. Посяга се и на пари – както на търговци, така и на клиенти. Продавачите, които са наематели на общинското тържище, искат помощ от кмета Методи Чимев и общинските съветници.

3 коли се нанизаха при „Колата” в Дупница, шофьорът Димитър Димитров: Уплаших се, закараха жена от смачканото рено в Спешното

Три коли се удариха при верижна катастрофа на ул. „Патриарх Евтимий“ в Дупница във вторник. Инцидентът възникна към 14:00 часа на пресечката на ул. „Максим Горки“ при известното заведение “Колата”, където смъртта си намери Николай Радев – Отвертката.

След чистката в ЮЗДП: Досегашният зам.-директор Иво Дамянов оглави ДГС-Дупница

Старши лесничей Петър Гешев е назначен временно за директор на ДГС – Симитли. На шефския стол в ДГС – Дупница седна досегашният зам.-директор Иво Дамянов. Това стана, след като досегашните директори инж. Борислав Котузов и инж. Атанас Диманков бяха уволнени от ръководните постове със заповед на министър Десислава Танева.

Съдът върна уволнената Светла Антова като шеф на Второ ОУ в Кюстендил с 6 бона обезщетение

Съдебно решение на съдия Светослав Петров от Кюстендилския районен съд възстанови на поста като директор на Второ основно училище “Даскал Димитри” Светла Антова. Тя бе уволнена дисциплинарно през юни миналата година от началника на Регионалния инспекторат по образованието Радостина Новакова. Освен това Антова ще получи и обезщетение от 6182 лева за неправомерното си уволнение.

Глобиха травестита Мартин Илиев от Петрич 1000 лв., продавал тялото си под името Галена 

Травеститът Мартин Илиев отнесе 1000 лв. глоба заради това, че работи като проститутка на главен път Е-79 и получава доходи по непозволен и неморален начин. Санкцията е наложена от Районния съд в Благоевград. Установено е, че в периода 2014 г. – месец април 2015 г. на територията на Благоевградска област 22-годишният петричанин Мартин е проституирал.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене