Влади Априлов горещо от Благоевград за кастинга на „Големите надежди“ : Очаквахме повече деца, дойдоха такива обаче от Сандански, Петрич, Якоруда, Гоце Делчев но не и от Благоевград

ВЛАДИ АПРИЛОВКастинг за „Големите надежди” в Благоевград, едно наситина паметно събитие. За да ни разакаже малко повече за предаването и за кандидатите от Благоевград, пред диктофона на Топ Преса застана Влади Априлов, който е част от екипа на „Големите надежди”. В Благоевград се проведе кастингът за новото предаване на Нова ТВ „Големите надежди”. Благоевград е предпоследната спирка на предаването за намирането на нови таланти.

Кастингът се проведе в зала „22 септември”, като младите надежди трябваше задължително да бъдат придружавани от свой родител или настойник. За да се явят на конкурса участниците трябва да са на възраст от 4 до 14 години.

Г-н Априлов, доволен ли сте от броя на явилите се деца за кастинга на „Големите надежди” в Благоевград?

Ние очаквахме повече деца.

Да, вече е 14 часа, а вие си тръгвате?

Да, защото ни звънят от София, а там има стотици деца. Имало е включване за Нова ТВ, забавили са се и ние – екипът, който сме тук, бързаме, за да можем там да свършим работа. Очаквахме повече деца, дойдоха такива обаче от Сандански, Петрич, Якоруда, Гоце Делчев, т.е., този, който знае за какво става дума, е дошъл. Може пък някои да са решили да се явят в София.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ КАКТО И ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО КАСТИНГА В ЮГОЗАПАДНАТА СТОЛИЦА В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК ТОП ПЕРСА В ПЕТЪК

КАСТИНГ ГОЛЕМИТЕ НАДЕЖДИ В БЛАГОЕВГРАД

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене