Учителката в Математическата Х. Кади и тв операторът А. Джунин си казаха „да“ пред 800 гости на сватбено тържество в Брезница

В събитие номер едно в първите дни на новата година в с. Брезница се превърна сватбата на Хава Кади и Ахмед Джунин, които станаха новото семейство в гоцеделчевското село. Събитието пък бе за чудо и приказ, а фамилиите Кади и Джунин вече и на книга са роднини.

Учителката в ПМГ „Яне Сандански“ Хава и операторът във „Фолклор ТВ“ Ахмед се врекоха във вечна любов пред повече от 800 гости, дошли да споделят с тях красивия миг и да им дарят най-добрите си пожелания. Кумове бяха братът на младоженеца Алил и очарователната му съпруга Фатме, които с не по-малко вълнение от младоженците пристъпиха през шпалира от хора на сватбената церемония.

Пълно щастие струеше и от родителите на младоженците – Зайнеп и Бекир Кади, и Ибрахим и Айше Джунин, които неуморно посрещаха лично всеки един от гостите от близо и далеч на най-щастливото събитие в живота на техните деца. Самите те по-късно се включиха и в празничните хора, в които нямаше сватбар, който да не вземе участие.

Малките часове на деня дойдоха неусетно за всички сватбари, а хубавата музика и доброто настроение бяха пълни господари на красивото събитие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене