ВИДЕО: Константин Пашкулев с първи професионален клип

ТОП ПРЕСА ВЕЧЕ РЕАЛИЗИРА ВТОРИЯ СИ ВИДЕОПРОЕКТ  НА МЕСТЕН ТВОРЕЦ

Лидерът на медийния бранш в Югозапада – ТОП ПРЕСА, вече реализира и пусна в мрежата втория си проект на местен артист. След клипа на братя Гоцеви, екипът на медията изработи видеото на песента „Южно градче“ в изпълнение на гоцеделчевския филолог, писател и журналист Константин Пашкулев. Музиката е на световноизвестния хит на Том Джоунс „Help yourself“, а българският текст е написан специално от изпълнителя, който за пореден път показа привързаността си към родното място.

Песента е своеобразен химн на Неврокоп и екипът на ТОП ПРЕСА, искрено се надява всички в общината да го припознаят като такъв.

Константин Пашкулев не за първи път демонстрира своя талант и доказва думите си: „Аз съм изключителен шовинист, когато става дума за родния ми Гоце Делчев!!!“

Писателят е реализирал до момента 4 концерта под негов сценарий и режисура, заснети и многократно излъчвани от различни видеоканали. Предстои реализирането на поредния му спектакъл с работно заглавие „Златните песни на Златния Орфей“, който ще бъде представен във втората половина на март.

Веднага след излизането на „Южно градче“, екипът на ТОП ПРЕСА започва заедно с Константин Пашкулев работа по реализирането на втори съвместен проект.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене