Финансов удар: Продават луксозната недостроена къща на шефа на Областна дирекция на ДФ „Земеделие“ Георги Качев заради дълг

Луксозната, недостроена къща на директора на областната дирекция ДФ „Земеделие“ в Благоевград Георги Кирилов Качев бе обявена днес за публична продан. Обявлението публикува днес съдия изпълнител, който обяви първоначална цена 322 923 лева, от която да почне наддаването, видя struma.com.

Къщата се намира в кв. „Освобождение“ в Благоевград и е на три етажа. Замисълът е уникален, но явно Качев не е успял да я довърши. Причината за публичната продан е дълг към банка, която е поискала имотът да се обяви за публична продан, тъй като кредитът не се обслужва.

Георги Качев бе уволнен от поста през 2013 година, след като около името му се завъртяха куп скандали. Впоследствие отново бе възстановен на директорското място, назначен от квотата на ПП ГЕРБ.

Името на Качев нашумя и покрай бракоразводните му дела, съпругата му от известната местна фамилия Керини имаше претенции към собствеността му и делата за развода им се точеха с години.

П. Петров/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене