Местния печат

„Вяра“

40 туристи от Югозапада катериха 1200 стъпала, за дa се докоснат до Метеора, гръцки богини ги храниха с еликсир от вино, Николинка Байова и Таня Димитрова от Благоевград си скъсаха обувките от сиртаки и кючек

Над 40 екскурзианти от Благоевград, София, Перник, Дупница и Самоков изкатериха 1200 стъпала и покориха Метеора в Гърция. Екскурзията по места, докоснати от Бога, в Гърция беше организирана от уважаваната туроператорска фирма „Гобул Турс”, а водач на групата беше очарователната Емилия Арсова.

Рекорд! Синът на Гипсо – Любомир Мавров изпече 1000 кюфтета за празника в Дупница

Синът на покойния дупнишки бизнесмен Пламен Мавров Гипсо – Любомир Мавров – Гипсо, и неговите приятели Никол Ангелова, Мартин Кацаров, Михаела Радкова, Иво Радев и Григор Костадинов изпекоха над 1000 кюфтета в Дупница.

Бомба! Футболен клуб „Миньор“ има нови шефове в Перник, зам.-кметът Денислав Захариев и фен №1 Петър Стоименов влязоха в УС

Младият зам.-кмет на община Перник Денислав Захариев влезе в Управителния съвет на местния футболен клуб „Миньор”. Той стана част от новия Управителен съвет, който беше избран на проведеното вчера общо събрание на Футболен клуб „Миньор“ (Перник).

Полицаят от Криминална полиция Ивайло Джаджаров става шеф на „Престъпления по пътищата”

Разследващият полицай от Криминална полиция – Дупница Ивайло Джаджаров поема най-тежкото звено в полицията. Името му се спряга за шеф на „Престъпления по пътищата и главен път Е-79”.

Мистерия с кръста в Говедарци! 3-ти ден го издирват с багер и металотърсач в Искър 

Трети ден отец Йордан Мечкаров, придружаван от жители на самоковското село Говедарци, търси кръста в река Искър, хвърлен по време на богоявленския ритуал. Над 15 души се лутат по реката в разстояние на 1 км и издирват кръста с металотърсачи.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене