Изхвърлиха сина на зам. областния управител А. Адемов от „Оборище“

Синът на зам. областния управител Асим Адемов – Ахмед, остана без отбор в първите дни на новата година. Възпитаникът на благоевградската футболна школа с прякор Пато бе изхвърлен от втородивизионния „Оборище“, след като за цялата есен записа едва 4 мача с екипа на войводите. 22-годишният защитник, родом от село Дъбница, обличаше преди време екипа на „Пирин“ /ГД/, където не е изключено да се завърне за пролетния дял от първенството на Югозападната „В“ група.

асим адемов

Панагюрци показаха червен картон и на още един бивш играч на неврокопчани Христо Гоговски, познат в Пиринско с изявите си и за „Вихрен“. Халфът изигра само 6 двубоя от началото на сезона, в които се отчете с един гол.

От стадион „Орчо войвода“ си тръгва и един от малцината футболисти с професионални договори Мартин Василев, който е постигнал споразумение да прекрати контракта си по взаимно съгласие. Прокуденият от ЦСКА през лятото Григор Долапчиев също е потърпевш от зимната чистка, нападателят глади панталони за Полша, а резервните опции у нас са „Поморие“ и „Нефтохимик“. Наставникът на „Оборище“ Танчо Калпаков посочи изхода и на любимеца на местните фенове Обаси Окечукво-Оки. Нигериецът пребивава по българските терени от 8 г., направи име преди време в „А“ група с тима на „Миньор“ /Пк/.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене