Пламен Миланов и секретарката му открити голи в спалнята, синът му се натъкнал на мъртвите тела

Свидетел № 1 срещу Братя Галеви – Пламен Миланов и неговата секретарка Теодора Димитрова са открити голи на леглото в спалнята на дома му в Дупница. Двамата имали тайна връзка от известно време, гласи непотвърдена информация. На голите тела се натъкнал големия син на Пламен, който в продължение на часове издирвал баща си. Най-накрая го открил мъртъв и гол до новата му изгора. Пламен имал два брака, от които създал общо 4 деца. Миланов е известен като собственик на най-голямата таксиметрова фирма в Дупница. Коментарите за това, че имал застраховка живот в размер на 100 000 лв. пък бяха отречени, пише „Монитор“.

От Апелативна прокуратура – София вчера обявиха, че химическа и съдебно-медицинска експертиза ще изяснят причините за смъртта на таксиметровия бос от Дупница Пламен Миланов и неговата секретарка Теодора Димитрова. От там уточняват, че вече има образува досъдебно производство за смъртта на двамата в Окръжна прокуратура – Кюстендил.

Според източници на медията в телата на двамата са открити огромни количества отровни газове, които са приспали Пламен и секретарката му.

Телата на двамата са били открити на 5-я етаж в сграда в центъра на Дупница. Помещението не е имало електрическо захранване и се е използвал бензинов генератор. Не са установени следи от насилие върху телата на Пламен Миланов и Теодора Димитрова при първоначалния оглед. Според предварителна информация, смъртта е причинена от задушаване от отоплителен уред.Разследването е възложено на следовател.

Свидетел № 1 срещу Братя Галеви и неговата служителка бяха погребани на 1-ви януари 2016 г. в родния си град Дупница. Стотици бяха близки, роднини и приятели, които ги изпратиха в последния им земен път.

Пламен Миланов беше един от ключовите свидетели по делото срещу Братя Галеви за ръководене на организирана престъпна група за рекет в Дупница. Той първи се противопостави и срещу плащането на т.нар. такса спокойствие на дупнишките барети.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене