Ротаракт клуб – Дупница с инициатива „Купи и дари“

Ротаракт клуб – Дупница, със специалната подкрепа на Ротари клуб, се включи в инициативата „Купи и дари“.

Целта е да бъдат зарадвани деца и възрастни в неравностойно положение като им се осигури един, иначе невъзможен празник и богата празнична трапеза.

„Докато пазарувате за вас и вашето семейство, дайте лъч надежда и топлинка за нуждаещите се – не коства кой знае колко усилия или средства, а в замяна дарявате щастие и се превръщате в нечий герой. Списъците със семейства ни предоставят нашите верни партньори и приятели от Агенция за социално подпомагане – Дупница, а продуктите се раздават на място в уговорен ден и час директно на хората, след което ги изпращаме до домовете“, коментираха от Ротаракт клуб.

Всеки, който желае да участва в дарителската кампания, може да закупи и остави хранителните продукти в количките с надпис “Купи и дари” в магазини CBA(жк.Бистрица), CBA(горна махала) и магазин “Топ Маркет“.

Сред препоръчителните хранителни продукти са: макарони, юфка, ядки и сушени плодове, лютеница, пастет, солети и соленки, натурални сокове, лакомства – шоколад, бисквити, вафли, кроасани, консервирани храни, леща, боб, ориз и други варива или продукти, които са по-трайни.

„Купи и дари“ се провежда в цялата страна и всяка година успява да достигне до все повече нуждаещи се.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене