Преглед на местния печат

„Вяра“

Месец след вота: Сапаревобанци не могат да преброят имотите на бившите управници, бюджетарката К. Андреева строи и холандско селище, зам.-кметицата Радка Георгиева се шири в нова къща

Холандско селище с къщи за гости вдига бившата бюджетарка на община Сапарева баня Калинка Андреева. Това е поредният имот на семейството, селището най-вероятно ще се построи с пари от поредния европейски проект, който те са спечелили.

 

Албанецът Елис Гури стана спортист №1 на Перник, борецът от Дупница Даниел Александров сред призьорите

Кметицата на Перник д-р Вяра Церовска връчи почетен плакет на състезателя по борба Елис Гури като победител в тазгодишната анкета „Спортист на годината“ в миньорския град. Гури е роден в албанския град Шкодра, но е състезател на КБ „Миньор“ и българския национален отбор по класическа борба, като през миналата година в категория до 90 килограма си завоюва олимпийска квота за игрите в Рио де Жанейро 2016 г.

 

Двоен триумф! Борецът Евгени Генчев и треньорът му Юлиян Алдимиров най-добрите в Самоков 

Кметът Владимир Георгиев, ОбС шефката Силвия Стойчева и ски легендата Петър Попангелов връчиха призове на самоковските спортисти за 2015 г. Заслуженото първо място бе за Евгени Генчев – многократен републикански шампион по класическа борба. Той е състезател от клуб “Рилски спортист” с треньор Юлиян Алдимиров.

 

Чаровната сумистка Рос-Мари Маринова смаза конкуренцията за спортист на годината в Кюстендил, кметът Паунов: Спортните клубове ще разпределят парите помежду си

Чаровната състезателка по сумо Рос-Мари Маринова стана спортист на годината в Кюстендил. На тържествена церемония в клуб „Шампиони“ пред спортни деятели и спортисти тя и двамата й подгласници получиха призовете си. На второ и трето място се класираха борецът Августин Спасов и състезателят по скокове на батут Еманоил Валентинов.

 

По 300 лв. месечни заплати си гласуваха общинските съветници от Сатовча, бизнесдамата Зайра Ибишева дарявава парите в учредения от Мименов фонд за болни деца 

По 300 лева месечни заплати си гласуваха общинските съветници от ОбС – Сатовча на последното си заседание за тази година. За размера на възнагражденията гласуваха над 50% от народните представили. „Почти всички общински съветници и от новия ОбС в Сатовча са заможни хора.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене