Местния печат

„Вяра“

Фенове подариха спортната зала в рамка за ЧРД на кмета на Дупница Методи Чимев, днес посрещат „Берлин Ресайклинг”

Трогателен колаж от снимки подариха дупничани за рождения ден на кмета на общината Методи Чимев. В рамка с размери 60/60 см хората изразиха признателността си към кмета, че благодарение на усилията му любимият отбор на дупничани „Марек Юнион-Ивкони” вече има нов дом, където приема елита на волейбола за мачовете си от Шампионската лига.

Начело с шефката Татяна Ядкова пенсионират учителите Катюша Кирилова, Калина Христова, Пиринка Спасова, Стефан Михалков от Математическата гимназия в Благоевград

Двама школски директори в Благоевград са пред пенсиониране – Татяна Ядкова на Математическата гимназия и инж. Асен Давидков на Благоевградската професионална гимназия. Най-вероятно обаче те ще изкарат на постовете си до края на учебната година.

Кметът Калин Гелев иска 200 000 лв. от Европа за обновяване на парка в Сапарева баня, правят алеи, тоалетни и огради

Проект за реконструкция на градския парк „Николай Хайтов” готви община Сапарева баня, съобщи кметът Калин Гелев. Предвижда се изграждане на алеи, ограда, тоалетна и осветление в парковото пространство, намиращо се срещу минералната баня в курорта. Ремонтът ще струва до 200 000 евро. Намеренията на местната управа са да кандидатства за финансиране по Програмата за трансгранично сътрудничество съвместно със сръбската община Сокобаня.

19-годишният Валентин Гаров от Сатовча избяга от катастрофа със спукан череп! Със 140 км/ч се наниза в къща и автобус, бере душа

Със спукан череп и множество травми по тялото 19-годишният Валентин Гаров от Сатовча избяга от полицията, след като направи зверска катастрофа, достойна за екшън филм. Жителите на Сатовча са в ужас. Сигналът за катасрофата е получен на тел. 112 около 23,50 часа. Лек автомобил „Фолксваген Пасат” с 19-годишния Валентин Гаров от Сатовча, който е правоспособен водач, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост по централната улица ”Тодор Шопов” в селото, на ляв завой излиза вдясно извън платното за движение, блъска се в къща, след което се преобръща и се удря в паркирал отляво на платното за движение автобус „Сетра” на местна шивашка фирма.

Банкерът Илиян Цветков оглави общинския отдел „Местни данъци” в Петрич, назначиха Стоян Узунов за шеф на юндома 

Банкерът Илиян Цветков оглави Дирекция „Местни данъци и такси” в Петрич. Заповедта му за назначение на шефското място е подписана вчера лично от кмета на южната община Димитър Бръчков. Илиян Цветков заема мястото на досегашния директор Георги Георгиев, който е освободен от поста.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене