Местния печат

„Вяра“

Лесовъди „сгазиха” горските реформи със 100 камиона, Георги Мутавчийски: 230 предприятия в Самоков са пред фалит, искат ни 4 бона за GPS, дървата за огрев ще скочат с 5 лв.

100 камиона с недоволни лесовъди и представители на дърводобивни фирми от Самоков казаха „не” на реформите в горския сектор с мирно автошествие. Протестиращите изнесоха потресаващи факти. Според тях от над 200 предприятия в Самоков едва единици ще оцелеят, ако започнат да плащат за видеонаблюдение и интернет.

Бившият кмет на Петрич Вельо Илиев с единия крак в Народното събрание

Бившият кмет на Петрич инж. Вельо Илиев получи предложение за работа като експерт в Народното събрание. Приближени до него и близки приятели припомнят, че на няколко пъти досега той бе канен за министър в сегашното управление от квотата на Реформаторския блок.

Финансистката Илияна Попова стана зам.-кмет по културата в Петрич, Бръчков: Извършваме одит на предишното управление

Финансистката Илияна Попова е новото име в екипа на кмета Бръчков в Петрич. Той най-накрая официално обяви екипа си от трима заместник-кметове. Заместник по икономически дейности става адвокат Илко Стоянов, а заместник-кмет по европроектиране и интеграция е Минка Салагьорова.

На мушка! Подпалиха врата на полицейския шеф в Перник В. Бучински, джипът на бившия криминалист Васев – изпепелен 

Огнен ад преживя семейството на шефа на Областната дирекция на МВР в Перник комисар Валентин Бучински. Те едва не пострадаха сериозно при палеж, станал навръх Никулден. Около 23,30 часа вратата на апартамента, намиращ се в блок в столичния комплекс «Дружба 2», е била залята със запалителна течност и след като неизвестни за момента престъпници й драснали клечката, лумнал огънят.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене