ХОРОСКОП ЗА 5 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН
В събота Сатурн оказва мощното си влияние върху вас и ви прави недоверчиви и съмняващи се във всичко, което се отнася до вас и контактите ви с околните. Издига прегради на пътя ви, които ще преодолеете чрез твърдост, търпение и методичност. Заемете се с поправяне на отношенията в дома. Денят ще ви изненада с новини.

ТЕЛЕЦ
Намалял е личният ви ентусиазъм в събота и това ще бъде осъществена субективна пречка за успешен ден. Твърде възможно е причината да е здравословна. Психическото ви затормозяване ще е причина някои от вас да се затворят в себе си, проявявайки нежелание за активност. В професията можете да постигнете известно предимство.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците очакват съобщение, отговорът на което ще им даде правото за решение по делови въпроси. Ще го получите, но повечето от вас ще бъдат разочаровани от развитието на делата си. Не бързайте да се отчайвате. Много скоро ще имате възможността да упражните правото си на избор. Професионалният ден ще бъде скучен.

РАК
В събота вашето самообладание е на ниво, но някакво вътрешно противоречие тласка много от Раците към ексцентричност в желанията и поведението. На тази база не са изключени противоречия с роднините. Деловият ви живот ще бъде изпълнен с динамика, очертава се пътуване, което ще ви донесе очаквани приходи.

ЛЪВ
Мнозина от представителите на Лъв очакват съобщение в събота, отнасящо се до финанси. Дори да носи неприятни новини, едва ли трябва да се притеснявате. Ако има какво да направите в своя полза, днес не се опитвайте да го осъществите.

ДЕВА
Напоследък повечето от вас се движат сякаш в омагьосан кръг, недоумявайки какво точно трябва да извършват, за да постигнат стремежите си. В събота едва ли ще излезете от това състояние. Бъдете дискретни, не разпространявайте професионална информация, която е тайна за много от колегите ви.

ВЕЗНИ
Повишена е вашата работоспособност днес и за мнозина професионалният ден ще бъде успешен. В деловите си контакти сега имате свобода и без притеснения от неуспех можете да се възползвате от помощта на жена. Мнозина от вас са притеснени от финансови проблеми и това ги кара да се самозатварят, но знайте, че те са временни.

СКОРПИОН
Мнозина от Скорпион са огорчени в събота. Това ви състояние би могло да се дължи на известно здравословно неразположение, но денят е добър да поставите начало в заниманията си. Обективно анализирайте обстановката на работното място, само така ще отстраните притесненията си. Делата ви ще се развиват нормално.

СТРЕЛЕЦ
Самочувствието на мнозина от Стрелец е понижено, неприятните страни на деня са свързани с вашите контакти или на работното място. Главната причина за неблагополучията ще бъдете вие и стремежът ви понякога да се държите неангажирано, а друг път да се затваряте. Една новина може да създаде някакво объркване. Отношенията с половинката ви са обтегнати, положете усилия да потушите напрежението.

КОЗИРОГ
В професионален план за повечето от Козирог настъпват промени, вследствие на което вашият доход ще се увеличи, макар че мнозина се съмняват в това и възприемат промените обратно. Склонни сте към реализъм, но в този случай грешите. Събота е удобен ден за ново начало, за реализиране на ваша идея, касаеща бъдещето ви. Някои от вас ще трябва да положат усилия за довършване на започнатото, ще получат придобивки.

ВОДОЛЕЙ
Изживявате трудности в събота, свързани с вашите обществени контакти и много често с професионалната среда. За някои са характерни и домашни неприятности, които още повече ще засилят мрачната картина. Сега това ще накара мнозина да се затворят в себе си и да контактуват с останалите съвсем повърхностно. Не се връщайте в миналото, за да намерите спокойствието, от което се нуждаете и търсите.

РИБИ
Събота е добър ден за вас, който лесно можете да провалите. Енергетизирани сте във висока степен днес и това обикновено води до прибързани действия, безпардонно отношение към другите или безцеремонни действия. По този начин ще постигнете само провал. Мобилизирайте се за конструктивна работа, търсейки подкрепа, която ще получите само ако дадете заявка, че ще се справите със задачата.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене