Седмичен хороскоп за 2-8 май

Овен

През тази седмица може да очаквате положителен развой на ситуацията в професионален план. Сега вашите усилия ще ви донесат признание и допълнителни доходи. Във вторник не отказвайте покана за среща, от нея може да се получи красива романтична история. В петък помислете за планирането на лятната ви отпуска. През целия период отделяйте по няколко минути за физическа активност, като постепенно увеличавате времето.

Телец

През тази седмица заложете на спокойствието и добре познатите дейности. Сега не са ви нужни предизвикателства. Дори да се чувствате вдъхновен, насочете силите си към някакво хоби, а не към нещо сериозно, за да не е много фатално, ако не ви стигнат силите. През почивните дни се въздържайте от прекалено много емоции. В личен план ще съумеете да наложите своето виждане по важен семеен въпрос. Отделете време за почивка, за време, в което да не мислите за нищо и да не правите нищо.

Близнаци

Това е седмица, в която няма да ви дава мира мисълта, че ви е нужна промяна. Ще се разкъсвате между служебни ангажименти и времето за мечти, което ви е нужно. При добро разпределение на графика на дейностите ви и никой няма да разбере, че мислите ви са доста далече от работата. Помислете какво бихте рискували, за да може да осъществите замисленото. Струва си да проявите повече кураж.

Рак

През тази седмица добрите новини ще валят една след друга и вие ще сте главният герой в тях. Във вторник ще присъствате на важно събитие, което до голяма степен ще промени светогледа ви и може би дори ще промени живота ви. В личен план има много какво да наваксате по отношение към любимия ви човек. Намерете време за романтична вечер или дори почивка извън града.

Лъв

През тази седмица ще бъдете прекалено податливи на критика. Сега е важно да изказвате идеите си кратко и по същество. От сряда ще имате възможност да намалите напрегнатото темпо на работа. Нужно ви е повече време, което да посветите на въпросите, свързани с дома. Обърнете внимание и на вашите лични нужди. Мислете за себе си и не угаждайте прекалено на другите, ако това ще ви навреди.

Дева

Това е седмица, в която да пазите мнението си за себе си. Сега не е моментът да сте прекалено откровени, пазете тайните си. Работата няма да е най-силната ви страна, но ще се радвате хармония и спокойствие в семейството. Очаква ви приятна изненада от страна на половинката ви. Намерете време да посетите изложба или концерт. Бъдете отворени за нови преживявания и идеи.

Везни

През тази седмица ще може да постигнете много, стига да съумеете да проявите достатъчно дисциплина. Възможни са неочаквани срещи и запознанства в средата на седмицата. Бъдете общителни. Моментът е добър идеите ви да бъдат забелязани. В петък не се доверявайте на слухове. Това може да навреди на важни за вас отношения. През почивните дни не приемайте помощ от странични хора за решаването на семейни проблеми.

Скорпион

Това е седмица, в която ще бъдете изпълнени с идеи и амбиции за осъществяването им. Не очаквайте, че всичко ще се случи бързо и с вълшебна пръчица. Заредете се с търпение и надежда. Намирате се в период, в който може да спечелите много повече от очакваното. Запретнете ръкави и не пропускайте момента. Може да се наложи да работите и през почивните дни. Оставете си време и за любов.

Стрелец

Тази седмица може да ви поднесе някои истини, които да ви натъжат. Те се ще отнасят за минали събития, така че няма да имате реален повод за тъга. Просто си направете съответните изводи. В сряда и четвъртък напрежението ще намалее и ще се почувствате по-спокойни. Отдайте се на любимите си занимания, доставете си удоволствие с изискана храна или дълга разходка и пикник сред природата.

Козирог

Това е седмица, в която ще имате нужда от разнообразие – осигурете си го!  Дайте възможност на новото да навлезе в живота ви. Не се страхувайте от промени и експериментирайте смело. Ако се страхувате сами ще попречите на щастието си. Някои представители на знака ще се запознаят с човек, който ще промени представата им за живота.

Водолей

Това е седмица, в която да бъдете отговорни към себе си и постигнатото до момента. Не се отпускайте, рискувате да загубите позиции. Помислете добре какви може да са печелившите ви ходове. Почивните дни ще ви изненадат приятно Точно когато си мислите, че вече нищо интересно няма да се случи в живота ви – ще бъдете приятно изненадани от неочаквано събитие.

Риби

Това е седмица, в която да преди всичко да се грижите за себе си. Не се чувствайте длъжни към никого, особено, ако ви кара да се чувствате зле. Критиката не е начинът някой да ви покаже, че ви обича. Уважавайте се повече и не допускайте да бъдете принизявани. Прекарвайте повече време на чист въздух и не се отдалечавайте от изкуството.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене