СИГНАЛ ВЪВ ВЕСТНИК ГРАДЪТ! ГЕОРГИ ЩУРКОВ ПОИСКА ДУМАТА: Местният бизнесмен с държание на мутра Красимир Главчев преби неврокопчанин, всички мълчат!

стр.1 (2)Здравейте, уважаеми журналисти!
Поинтересувайте се, моля ви, за инцидента, станал вчера сутрин пред склада за строителни материали срещу Техномаркет в Гоце Делчев. Този индивид Красимир Главчев (управителят на склада „Главчев“ Еоод), пребива, докато е с гръб към него, един от живеещите в сградата, в която се помещава склада. Работниците, които виждат всичко, и родителите му получават краткотрайна загуба на паметта и въображение. Полицията също някак си успява да не изпълни докрай своите задължения… И единственият начин да се разбере истината сте, вие журналистите. Ако имате смелост, разбира се?
Този сигнал се получи на редакционната поща на вестник „Градът“ с автор Георги Щурков, който не се притесни да застане с името си. Сигналът ни се стори доста притеснителен и видимо е доста обществено тревожен, още повече, че по него работим вече няколко дни, а по темата се мълчи. И от институциите, и от обществото. Държим да отбележим, че наш източник, който има бизнес в региона, потвърди информацията на Щурков, но се страхува да си назове името. Аргументите му са, че е близък с Главчев и че не иска разправии.
Опитахме се да се свържем със самия Красимир Главчев, управител на склада, който и в социалните мрежи, и в отношенията си с хората се изживява като млада „мутра“, но той бясно ни тресна телефона с думите „Нямам време за вас“. Ние обаче държим да излезе истината по темата. Щурков твърди, че не лъже и че иска нищо за себе си, освен да стане ясно, че в град Гоце Делчев има местни бизнесмени, които се държат като „феодали“ над закона, защото имали връзки и пари. Това истина ли е или не? Настояваме всеки, който има какво да каже по темата, да се свърже с нас и да го направи. Гарантираме сигурност и подкрепа. Ще работим за изясняването на случая и най-важното – който излезе виновен накрая, ще настояваме да си получи заслуженото. Докрай.

ЩУРКОВ1

Ето част от сигнала, дошъл на нашата фейсбук страница.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене