СЛЕД КАТО КАТАСТРОФИРА В ЦЕНТЪРА НА САНДАНСКИ! Бившият зам. кмет В. Бабалев с глоба 2000 лв. за отказ да бъде тестван за алкохол, губи книжката си за 2 г.

Аудито на У. Соулу беше ударено от едната страна

Екскметът на Сандански Васил Бабалев, който с колата си удари паркиран лек автомобил зад Културния дом, е със съставен акт за 2000 лв. за отказа му да даде проба за алкохол, той губи документа си за управление на МПС за 2 години. В акта е констатирано и друго нарушение – В. Бабалев е напуснал местопрестъплението.

На масажиста от Сандански Умут Соулу, чиято кола бе ударена, е съставен акт за това, че бил паркирал автомобила си „Ауди“ на забранено място, на което има и обозначителен знак.

Както struma.bg писа, лекият инцидент стана малко след 19 часа в сряда. Докато Умут Соулу бил на кафе и паркирал в близост аудито си, бившият зам. кмет В. Бабалев „забърсал” автомобила му странично и напуснал местопроизшествието. Свидетел на инцидента сигнализирал в полицията, като съобщил за видяното и за избягалия автомобил. Минути по-късно униформените установили, че В. Бабалев е извършителят. Той е отказал да бъде тестван с дрегер, както и даде кръвна проба за алкохол, затова му е съставен акт. В. Бабалев ще трябва да плати глоба от 2000 лв., а за 2 години се отнема и шофьорската му книжка. 

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене