Нов разбиващ скандал в ГЕРБ – Гоце Делчев! Поли Шербетова разбиващо във фейсбук за „замяната“ в общинсикя съвет! За мръсните игри….

Вчера информационна агенция www.toppresa.com пусна новината че кандидат – общинския съветник от ПП ГЕРБ – Костадинка Богданова е спечелила делото в съда, което заведе заради неточности в изборнот опрлеброяване и съобразно представените доказателства съда уважи нейната молба. ВИЖТЕ ВСИЧКИ ФАКТИ ТУК

Ден след новината съпругата на „прецаканият“ общински съветник Михаил Ковачев – Поли, пусна в социалната мрежа разбиващ коментар по темата. Публикуваме го едно към едно без намеса. Според нас това трябва да има публичност. Разбива ли се на малки парченца ПП ГЕРБ –  Гоце Делчев? 

“ Мислех да не коментирам случващото се не заради друго,а понеже въпреки всичко трябваше да се запази някакво приличие и нотка на толерантност откъм структура,идеи, кауза и.т.н . Но някой хора с прекалените си болни амбиции ме накараха да изразя мнението си и позицията си относно случващото се. Да в момента някой ликува , но не разбирам защо!? Затова,че погази идеи, толерантност дори и колегиалност, ако можем така да го наречем,някой ликува и се радва на победа, но каква победа? Победа е когато победиш и докажеш себе си като личност и авторитет. „. А за хората които не са наясно със случая ще кажа само няколко факти.
1.Преброени бюлетини от чувал ,който е намерен при взимането е бил без лента,а плика в който са били поставени бюлетините скъсан.
2.При преброяване на бюлетините ясно се вижда, че освен повече или по-малко преференции за единия кандидат се наблюдават същите пропуски и за останалите. Кандидат с отразени в протокол 4 преференции реално се вижда ,че има над 10,но не се отчитат, тъй като той не участва в жалбата като призовано и заинтересовано лице.
3.Определени „авторитетни личности“ стават общ.съветници с преброяване на една секция,а останалите 41-секции???

294816_1557079665147_161974530_nПитам се аз кой ще понесе нужното наказание и кой ще поеме отговорност за допуснатите грешки. Какво се е случило в съответната секция и хората на който се плаща да си свършат работата като СИК, къде са и кой ще им потърси отговорност??
А за болните амбиции и неописуема жажда за власт на някой особи ще отвърна така….дори и моят съпруг да не бъде“ окичен с приза общ.съветник“,той е доказал и ще продължава да доказва това, как един млад човек който въпреки кофтито време в което живеем ,въпреки трудностите е постигнал много. Човек ,който знае какво иска, има мечти и ги следва,човек който има изграден бизнес, честно със собствените си две ръце без да бъде подбутван или галеник на съдбата. Жалко е ,че за пореден път жаждата за власт , макар че някои оприличават тази жажда,като отстояване на правата им като „авторитети“ в този град,надделява над всичко стойностно и истинско.. Но какво да се прави, явно някой хора продължават да живеят с илюзията,че са много харесвани сред обществото.
Благодарим на всички ,които подкрепиха Михаил.
Гордея се с моят съпруг,благодарна съм на Господ и на съдбата ,че именно той е човека до мен. И макар Мише да не си толкова „авторитетен“ ,бъди сигурен в едно ,че си ОБИЧАН от достатъчно много хора.Ти показа как едно най-обикновено младо,работещо и трудещо се момче , успя да събереш толкова, дори и повече – отколкото други ,който 4 години си мислеха ,че са много желани и харесвани. А ние няма да се откажем ,защото: „Няма ненаказано добро и няма ненаказано зло“. „

Поли Шербетова – Ковачева

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене