Преглед на местния печат

„Вяра“

100 роми окупираха съда в Дупница, искат арест за неформалния лидер на Гиздова махала Калин Георгиев

100 роми от Горна махала окупираха Районния съд в Дупница вчера, настоявайки подбудителят на жестокия побой отпреди 40 дни над 34-годишния Любен Любенов да бъде съден. В момента Любен Любенов е в кома. Протестиращите искат Районната прокуратура да разпореди задържането под стража на неформалния лидер от ромската Гиздова махала Калин Георгиев. Ромите смятат, че Калин Георгиев е поръчителят на побоя.

 

На вниманието на главния прокурор Сотир Цацаров: Бившият кмет на Говедарци Бойчо Шуманов жали избора на Георги Шуманов в съда: Чух човек на кмета да приканва: „Хайде да докараме баба ти и дядо ти да гласуват за нас, ще дадем по 30 лв.”

Бившият кмет на самоковското село Говедарци атакува в съда избора на Георги Шуманов за кмет на селото. Бившият управник от ОБТ „Български лейбъристи” настоява за касиране на вота, както и за графологична експертиза на списъка на инициативния комитет, с който независимият кандидат за кмет Георги Шуманов е регистриран. Според Бойчо Шуманов опонентът му се е домогнал до властта с финансови средства.

 

Зам.-председателят на БСП в Дупница Георги Пехливански подаде оставка след лъвския скок от №12 до №3 в листата: БСП е в нокаут

Зам.-председателят на БСП в Дупница Георги Пехливански е подал своята оставка пред Изпълнителното бюро на партията в Дупница. Той определи състоянието на столетницата в общината след изборите като нокаут.

 

Европейският съд посече тотално Атанас Семов за генерален адвокат, хората: Щеше да е срам за България, пернишкият адвокат Пламен Борисов е достоен за поста

Министърът на правосъдието Христо Иванов ще оттегли кандидатурата на доц. Атанас Семов за генерален адвокат в Съда на ЕС от страна на България. Читатели на „Вяра” реагираха изключително остро срещу недомислените изказвания на Семов и връзките му с Алексей Петров.

 

Гласът на община Петрич и най-приближена до бившия кмет Вельо – Петрана Нуркова, първа изхвърча от работа 

Гласът на вече бившия кмет Вельо Илиев в община Петрич Петрана Нуркова до дни напуска поста си на пиар. Тя ще бъде сред първите, които ще си тръгнат от работа в общинската администрация на града, твърдят злите езици в града.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене