Трафиканти на македонски цигари заловени по пътя Петрич –ГКПП-Златарево

 В два последователни дни, на пътя от ГКПП-Златарево в посока Петрич, при рутинна проверка от страна на гранични полицаи, съвместно с колегите им от РП-Петрич, са задържани 6 трафиканти на македонски цигари. В хода на проверката, която е стартирала на 05. 06. 2018г. около 15:00 часа по пътя ГКПП-Златарево – гр. Петрич е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Поло“, управляван от Стоян Денишев /55г. / от гр. Петрич.

 У него са намерени и иззети около 140 къса цигари с чужд контролен знак, у пътуващият в автомобила Николай Шаламанов/69г. / от гр. Петрич са намерени и иззети около 140 къса цигари с чужд контролен знак, у пътуващата в автомобила Йорданка Митева/61г. / от гр. Петрич са намерени и иззети 114 къса цигари с чужд контролен знак, а у пътуващата в автомобила Екатерина Касабова /56г. / от гр. Петрич са намерени и иззети около 410 къса цигари, без задължителен бандеролен знак.

 В хода на работата по случая е извършена проверка на частен дом в гр. Петрич, обитаван от Екатерина К., при която са намерени и иззети около 786 къса цигари, без задължителен бандеролен знак. Ден преди акцията на петричката полиция също около 15:00 часа по пътя ГКПП-Златарево-гр. Петрич в района на село Струмешница, при крайпътно питейно заведение е извършена проверка на лек автомобил „Фиат“ с 47-годишен водач от гр. Петрич. У пътуващата в автомобила Жана Димитрова /55г. / от гр. Петрич са намерени и иззети около 240 къса цигари с чужд контролен знак, а у пътуващата в автомобила Зоя Стефанова/56г. /от гр. Петрич са намерени и иззети около 114 къса цигари с чужд контролен знак.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене