Кристина Попова: Как да пребориш неправдата в една ненормална държава с името България!?

„Неправда. Видима, ясна, осезаема. Проблем: Как да я пребориш в една ненормална държава с името България? Отговор: Трудно!
ЗОВ ЗА ПОМОЩ!
Обръщам се към всяко живо същество със съвест! Една детска съдба се разиграва на карта!
Преди около месец бяхме сигнализирани за едно дете в неравностойно положение, което търпи здравословен, психически регрес, след принудителното му настаняване в Цнст. Това са твърдения, изказани на базата на професионална психологическа експертиза, направена от единствената смела жена в целия град, която се опълчи срещу системата с користната цел – спасяването на живота на едно дете без родители.
В тази диващина, в която живеем, в която родителите не могат да опазят децата си от смазващата машина, наречена СИСТЕМА, не мога да си представя, какво е да съществуваш, на все отгоре, и без родители..Тогава си не просто играчка в ръцете на институциите, ти се превръщаш в маша за печелени на пари.
Та – едно дете на име Джамал – се влошава, с всеки изминал ден. Но на кого му пука в тази джунгла? Кой ще направи усилието да размърда дебелия си задник от дивана, гледайки турския сериал, за да прочете сигнала, внесен от ВМРО до 9 институции в страната?
След разгонване и „тормоз” на кметските власти в града, все пак получих някакъв отговор от някой си ага от ДПС, на когото не успях да запомня името, но като зам.кмет или не знам си какъв, този казус попадна в ресора му. Щяли да решат проблема на бързо, без шум, като свикат среща между „Социални грижи”, „Агенция закрила на детето”, ЦНСТ и смелата психоложка.
Всичките тези „отговорни пред съдбите на децата” люде решиха проблема! Разбира се – не в полза на Джамал, а в собствена, лична полза, за да замажат гнусното си дело и покрият следите! Достойната българска психоложка подложили на жестоки нападки, изкарали я едва ли не луда, и циркът приключил. Проблем няма, какво било там някакво си дете..
Толкоз от срещата на „високо равнище”. За ВМРО бе подмятано – видиш ли па „ТАЯ”, всичко било политика и предизборно. Добре, ще играем СЛЕДИЗБОРНО!
НЕУВАЖАЕМИ, ВИЕ НЕ ПРОСТО НЯМАТЕ СЪРЦА! ВИЕ СЕ ГАВРИТЕ С БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА! ДОРИ И ДА СЪМ САМА И ДА НЕ МОГА ДА ПРЕБОРЯ ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛНА СИСТЕМА, ДОРИ И ДА НЕ МОГА ДА ПОМОГНА НА ЕДНО ДЕТЕ ДА СЕ ВЪРНЕ КЪМ ЖИВОТА, НЯМА ДА СПРА ДА СЕ БОРЯ С ТАКИВА БЕЗБОЖНИЦИ И БЕЗДУШНИЦИ КАТО ВАС!
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСЕКИ ЧОВЕК, КОЙТО НОСИ ЧУВСТВОТО ЗА ПРАВДА В СЪРЦЕТО СИ – ПОМОГНЕТЕ ДА ВЪРНЕМ ДЖАМАЛ В НОРМАЛНАТА ЗА НЕГО СРЕДА! НЕ Е КЪСНО! КЪСНО ЩЕ БЪДЕ, КОГАТО ВСЕКИ МЪЛЧИ И ПРАВИ РЕВОЛЮЦИИ САМО НА МАСА!
НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ САМА ..остана да сезирам БОГ!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене