Георги Андонов: В структурата на ГЕРБ – Гоце Делчев няма никакво задкулисие!

„Аз съм много поласкан от интереса на Вашата медия за всичко, което се случва в ПП Герб на територията на община Гоце Делчев. С това изявление искам да кажа, че нашата структура не организира скрити заседания, ние нямаме тайни. Постоянно съм на телефона и мога да ви дам информация за случващото се. Това, което се публикува вчера и днес, не отива на Вашата медия. Вчера имахме заседание на структурата на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев в широк състав. Коментирахме цялата ситуация от изборите, провели се на 25 октомври. Извадихме си поуките от грешките, които допуснахме. Водя постоянен дебат с колегите си, за да вземем най – правилното решение ГЕРБ – Гоце Делчев да се стабилизира и да започне да показва необходимите резултати, които очакват нашите симпатизанти и членове. В най – скоро време ще излезем с позиция, която надявам се да очертае как ще се развива структурата ни в община Гоце Делчев.

ГЕРБ – Гоце Делчев е винаги отворена за нови членове, винаги е отворена за критики към ръководството й, но категорично немога да се съглася с това, което излиза по медиите. Най – отговорно заявявам, че при нас няма никакво задкулисие, никаква мистика, никакви скандали.

Каня Топ Преса като един обществен колектив по всяко едно време да ми звъните за всичко, което сте чули и видели – отворен съм. Не съм съгласен за пускане на такива неверни информации.“

Георги Андонов 

Използваме случая да заявим, че медия като Топ Преса, която е изключително чувствителна към политическата обстановка във всяка една община в Югозападна България, държи всичко случващо се и свързва с обществения живот и бъдещето на хората да става прозрачно, открито и директно. Изненадани сме, че ни критикуват, за това, че изнесохме нещо вярно, а именно провеждане на заседание вчера от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев. Интересно ни е, че след като публикувахме вчерашните ни разкрития, днес г –н Андонов ни уважи, за да ни разкрие подробности, и по този начин ситуацията се изясни пред обществото. За да се доизясни, обаче всичко следизборно в ГЕРБ –Гоце Делчев, каним г – н Андонов, в качеството на председател на партията в града, в удобно за него време и час, да даде ексклузивно интервю, което да разсея всички слухове, внушения и клюки около ГЕРБ – Гоце Делчев. Каним и всички заинтересовани по темата да изпратят своите въпроси, за да сложим един път завинаги всички спекулации. Понеже сме убедени, че има и опозиционно настроени членове на партия ГЕРБ, каним и тях пред нашата камера, включително сме готови да организираме и публичен дебат. Важното е само едно – всички членове и симпатизанти на ГЕРБ – Гоце Делчев да не се чувстват ощетени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене