СКАНДАЛ НА ДЕНЯ! Спинозна жрица мори гърците в Санданско

Слухове за спинозна жрица в българско от няколко седмици обикалят пограничните гръцки градове Кавала, Ксанти и стигат до Солун. Някой си Йоргос Р. се изследвал след секс-ексурзия до българския град Сандански и показал положителен СПИН-тест. От тогава всички мъже в южната ни съседка, че и немалко санданчани са в паника, защото мнозина са минали оттам, от където и Йоркос.

Патриархат

Човекът бил улегнал, женен, с дъщеря, която учи в солунския университет, но решил да отпусне клапата на напрежението с евтина и качествена любов. “Защото кой би отказал на българка”, шегуват се клюкарските вестници и в Атина. Цяла Елада сега е вперила поглед в повторните изследвания на горкия кръшкач.

Санданчани коментираха случая с факта, че всеки втори грък идва в града за евтино пазаруване по магазините, за платена любов, а най-често и за двете.

Византийско иго

В южния град всички цени са дублирани на гръцки и на български език. По лъскавите витрини на безкрайната търговска улица стоят примамливи промоции. Дори едно кафе да изпие човек, му се носи билингвистично меню.

Оказа се, че таксиметровите шофьори са най-пряката връзка между мераклиите и жриците.

“Цените за тези удоволствия варират като дизела по бензиностанциите, но общо взето искат по 100 евро за час”,подметна един бакшиш на автогарата. По-евтиният вариант, към който напоследък феновете на платената любов се ориентирали, е село Микрево.

“То се намира на 8 километра по посока Благоевград. Там е нашият малък Банкок на удоволствията.

Южния Банкок

Тръгваш по улиците на циганското гето и в която къща почукаш, ще те посрещнат с отворени обятия”, хвърли нов бисер друг таксиджия от пиаца по-нагоре в Сандански.

По думите му гърците масово ходели в гетото. Щом стъпели там, те бивали наобикаляни като търтеи в кошер. Дежурните реплики били: „Кала исе кирие, Ела едо” (б.р.-Здравейте господине, ела ми тука).

„В гетото на Микрево СПИН-ът е най-малкото, с което човек може да си тръгне“, коментират  санданчани. Самите жрици пък твърдели, че са чисти като момина сълза. Изследвали се редовно в местните лаборатории и имали за доказателство  „ваЗерман“.

retro.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене