Обръщение към жителите на община Петрич от „Възраждане за община Петрич ”и кандидата за кмет на община Петрич Георги Хаджимаргаритов

Уважаеми жители на община Петрич,

 Преди няколко месеца се събрахме приятели от различни професии, за да се опитаме да променим нещо. Нарекохме това сдружение ”Възраждане за община Петрич”. Ние декларираме, че нямаме никакви скрити намерения, ние сме тук заради бъдещето на нашите деца. Дадохме си сметка, че докато стоим в страни от политическите процеси, губим бъдещето на нашите деца, а да губиш бъдещето на децата си не е като да изгубиш сделка или някакъв европейски  проект. То е безвъзвратен процес. За това говорим от името на нашите деца, говорим  от името на бъдещите ни внуци. Защото, ако продължаваме така, не ще остане място за тях в този иначе прекрасен край. Страхуваме се за тях и страховете ни вече са оправдани. Всичко това се случва пред очите ни, а ние продължаваме да се държим, сякаш имаме цялото време на света. Не забравяйте, че и вие сте нечии деца, а вашите родители са се погрижили да  изградят обществото ни такова каквото е сега. И сега е нашия ред.  Да положим своя ред тухли и хоросан в обществения градеж,  да отдадем дължимото. Да създадем условия за по -добър живот, да направим необходимите политически  компромиси и да организираме всеки  потенциал  за  една съвместна работа, за един по добър живот, за нашите деца.

      Ние не сме политици, но сме на тази политическа сцена, защото само от тук можем да кажем това и да ни чуят. Само по честен, толерантен и градивен  начин ще се осигури почва,в която да посеем и отгледаме дървото на живота на нашите деца. За да можем след време  да откъснем плода на истинското щастие. Щастието на децата ни. Ние не желаем награди, ние не желаем венци, единствената ни награда е един ден да каже народа този хубав свят е и заради нашите бащи. Да го направим заедно. Гласувайте с бюлетина № 5. Нека разума бъде вас!

ZEMEDELIE

ZEMEDELIE

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене