Георги Андонов отправи покана за среща до директорите и учителите в община Гоце Делчев

„Проблемите в сектор „Образование“ в Гоце Делчев са сериозни. Имам желание заедно с ангажираните в него да обсъдим възможните решения и перспективи за подобряване както на ситуацията в детските градини, така и в училищата на територията на общината.

Именно по тази причина в петък изпратих официални покани до всички директори на училища и детски градини, до учители и педагози за провеждане на работна среща на тема „Проблеми и предложения за подобряване състоянието на образованието в община Гоце Делчев“.

В срещата участие ще вземе представител на Министерството на образованието и науката, както и г-н Ивайло Златанов, директор на Регионалния инспекторат по образованието (РИО) в Благоевград.

Надявам се, че заедно с хората, които имат толкова важно отношение към бъдещето на децата на Гоце Делчев, ще стигнем до решения на проблеми, отлагани с години“, заяви Георги Андонов, кандидат за кмет на община Гоце Делчев.

Срещата ще бъде проведена на 22 октомври 2015 г. /четвъртък/ от 19.00 часа в Малката зала на Културния дом в гр. Гоце Делчев.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене