В името на доброто! Съпругата на отишлия си Митко Донев дари останалите пари дарени за лечението му на болна жена от Гоце Делчев!

димитър донев“ Скъпи приятели във фейсбук и граждани на гр.Гоце Делчев,нямам думи да изразя безкрайната си благодарност от мен и цялото ми семейство за това,че всички Вие бяхте съпричастни за да бъде събрана непосилната за нас сума,която трябваше да бъде събрана за броени дни!Благодарим Ви с цялото си сърце и добри чувства!Извървяхме много тежък път,но неуспяхме да се преборим с коварната болест,съпругът ми и баща на детето ми си отиде!
Половината от сумата,която бе събрана успя да помогне за част от лечението на Митко и за транспортирането му до България!
Останалата част от сумата на стойност 15 000€ днес беше преведена на сметката на Елена Димитрова Зайкова от Гоце Делчев,която е с диагноза рак на хранопровода,за която започна кампания за да бъдат събрани 30 000лв.,точната сума,която остана от лечението на Митко!Жената е за спешна операция,млада е и има големи шансове да бъде излекувана!Парите са преведени в сметката и тя ще замине на операция възможно най-скоро!Всички заедно и с вас помогнахме и на нея!!!
Моите уважения към вас и хиляди благодарности!
Бог да Ви Благослови!“ Това написа вчера Кристина Донева, съпругата на отишлия си след борба с коварна болест наш съгражданин Митко Донев в социалната мрежа. Тук ние от Топ Преса смятаме че думите са излишни. Името на Митко, паметта му се превърна в Ембелма на доброто в град Гоце Делчев. Ние от сърце желаем успех на Елена Зайкова и приканваме всеки който може да помогне с нещо да го направи. Ето и информация за нея: 

ПРОЧЕТЕТЕ ТУК 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене