Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

С жълт спрей дамгосаха кюстендилския адвокат Красимир Руев като Юда, брани Мюсюлманското изповедание

Къщата на кюстендилския адвокат Красимир Руев осъмна с огромен надпис „Юда”, изписан с жълт спрей на фасадата. Кюстендилци коментират, че обидният псевдоним, с който е дамгосан маститият адвокат, е свързан с факта, че Руев е защитник на Мюсюлманското изповедание, предявило претенции към имоти в Кюстендил и Дупница.

По сценария с Асим Адемов: Уволниха шефа на училището в Рибново Манчо Джуркин, големият му грях – изпитан ученик в стола след работно време

Директорът на СОУ „Йордан Йовков” в гърменското село Рибново Манчо Джуркин е уволнен. Заповедта му за освобождаване е била връчена вчера точно в 14 часа от специален куриер.

Съкилийникът на наркобоса Коко Клисарски – Николай Йовев хвърли бомба в съдебната зала: Прокурори вербуваха затворник от Дупнишко, за да свидетелства срещу Клисарски, обещаха му лека присъда

Затворникът от дупнишкото село Дяково Георги Попов е принуден да стане защитен свидетел в замяна на по-леко наказание, за да свидетелства срещу дупнишкия наркобос Коко Клисарски. Това обяви вчера 24-годишният Николай Йовев от Благоевград пред състав на Кюстендилския окръжен съд.

Кметът на самоковското с. Говедарци: Ще вдигнем във въздуха „Софийска вода”, гони туристите от хотелите със сухите чешми, съсипва поминъка ни

„Готови сме да вдигнем във въздуха „Софийска вода!” Това се закани кметът на самоковското село Говедарци Бойчо Шуманов. Причината за гнева му е липсата на вода в селото и проваленият туристически сезон на местните хотели.

Шефът на дупнишкото ВиК Илия Илиев загуби дело за 8 бона срещу ТПК „Ликона”, протестира пред кюстендилските магистрати

Шефът на ВиК Илия Илиев загуби дело срещу „Ликона” за 7635,36 лв., Дупнишкият районен съд отхвърли иска на дружеството за неплатена услуга от 2011 и 2012 г.

Благоевградчани в шок от мистериозната смърт на 26-годишната жена в кв. „Еленово”: Версия: Преди да скочи от покрива на бл. 18, Елена Самоковлийска позвънила на сестра си с думите: Исках просто да те чуя

Мистериозната смърт на 26-годишната Елена Самоковлийска потресе жителите на Благоевград. Както информирахме вчера, трупът на младата жена бе намерен във вторник вечерта пред блок 18 в квартал „Еленово” от случайни минувачи.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене