Михаил Ковачев: Да гласуваме доверие на Георги Андонов, за да имат равен шанс всички млади и можещи хора

За себе си какво да кажа – още считам себе си за обикновено момче от Гоце Делчев, щастливо женен.Тук съм роден. И искам да остана в родния си град и създам семейство тук. За мен е много важно честен човек да управлява града занапред, защото в следващите 4 години живота ни ще зависи от  този човек. Всички можем да критикуваме, но ползата от това каква е? Нека се замислим с какво можем да сме полезни и изобщо можем ли ние, гражданите от Гоце Делчев? Можем ли реално да имаме влияние върху управлението на общината и докъде ни стига смелостта? Само критика ли? И когато се срещнах с кандидата от партия ГЕРБ Георги Андонов получих от него въпроса  -„Аз се боря, а вие само седите безмълвно отстрани и критикувате , но имате ли воля да участвате в битка за спасяването на града?“

Аз не се колебах много, защото обичам родния си град и реших да участвам в тази битка открито с лицето си като кандидат за общински съветник. Повече от 20 години градът ни боксува на едно и също място, факт е  че през последните години когато ГЕРБ дойде на власт и в нашия град благодарение на тях се промениха нещата,  но не благодарение на местните управници. Аз съм млад предприемач, който честно и с труд държа да издържам мен и семейството ми, но тук в Гоце Делчев трябва да си много близък с работещите в общината, за да ти се развива бизнеса. Иначе само спънки, за съжаление. На това трябва да се сложи край.  Така не се задържат младите в Гоце Делчев.

Затова вярвам, че ако гласуваме доверие на млади хора като мен и нашия кандидат за кмет Георги Андонов, нещата могат да се променят и да се даде равен шанс на всички можещи и искащи хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене