Ексклузувно! Илия Шрбетов: НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ КАМПАНИЯТА В СЕИР!

Явно сетил се, че тече предизборна кампания, намерил време между многолюдните си срещи из селата на Гоце Делчев, кандидат-кметът Илия Шербетов взе отношения по повод избухналите днес скандали в сайта toppresa.com. Прави чест на г-н Шербетов, че най сетне събра сили да покаже воля и ясна позиция, защото досега освен, че се е снимал с патриарха и че познава някакви индийци друго за него не разбрахме. Публикуваме неговото становище с удоволствие и ще се радваме за напред да продължи да бъде с ясни становища като кандидат-кмет, а не с приказки „иди ми – дойди ми“, както беше досега.

С тревога наблюдавам развоя на кампанията и посоката, в която се опитват да я тласнат моите опоненти. Отново призовавам за почтеност и за конструктивен диалог!
Това, което става може да отблъсне хората!
Политическото ухажване на една партия от страна на моите двама опоненти, трябва да покаже на избирателите колко е важно повече хора да излязат да гласуват, за да не се решава бъдещето им от задкулисни договорки в партийни офиси.
Да не допуснат вотът им да бъде подменен със задкулисни схеми.
Подобни срещи се правят преди началото на кампанията, прозрачно и открито. По време на кампанията едни такива разговори могат да се тълкуват двусмислено…
Убеден съм, че кметът на града трябва да е отворен за диалог с всички партии, но не и зависим от някоя. Тази независимост е възможна само с активната ви подкрепа.
Сигурно за някои политици е нормално да изпускат нервите си в една такава кампания. Но аз съм прагматик, необременен от политическите кавги на това ниво. Смятам, че разумът трябва да надделява и че изборите са сериозна задача пред всички ни и не бива самите политици да ги превръщат в сеир!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене